Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inga tankar för en korkek



Jag är för elak
jag är för snäll
jag är för stursk
jag är för vek
säger alla och
vrider
sig i olust
som maskar på
en krok
vad är det för
en liten grut i
mig
som retar
dem så ...




Fri vers av Vildand VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-13 17:03



Bookmark and Share


  Miss Mod
Sparar denna, är Du min tvillingsyster?
2010-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real