Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnom

Vad rör mig överflöd och
överdrifter när jag
ingenting begär
som ett uns ett minimått
en kram i förbifarten
en ståplats dock med klara
linjer på en ytterst liten
plats
ett ögonkast när mitt
namn endast blir ett
nummer
och ett bevis
på att jag är jag
och ett tillstånd
undertecknat
med mina allra allra
sista droppar blod.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-13 22:16



Bookmark and Share


  Miss Mod
Ett blodigt bevis, men ändå en försäkran, gillar detta!
2010-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real