Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VI ÄR…


PÅ AVSTÅND


Ibland är du här
Ibland är du där
Ser dig i ögon som tindrar
Idag sa du Hej
Idag SÅG du mig
Genom andras ögon som lindrar

Och regnet det skvätte
Och regnbågen lös
När himlen öppnade porten
Och dropparna vätte
Där jag stod och frös
När du på ”bordet” la korten

Du finns
Du är
Ständig här
Bara ljusår bort
Jag minns
Jag lär
Har dig kär
Kärlekens avstånd är kort















Fri vers av Carola Jeryd
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-15 01:30



Bookmark and Share


  Anna*
Längtan på avstånd. Snyggt!
2010-07-09

    Jan Cederlöf
Snyggt också ja, och känslofullt.Det är bara att skapa vidare.
2010-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för