Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu lämnar jag vårt hjärta inristat i muren med namnen lage lena-92 att förvaltas och bevaras av främlingar


Lage ... född 51 - död 97








Under många år har jag
av saknad sprungit,flytt
när nu kroppen sagt
ifrån hinner minnena ifatt
och som jag kämpat mot
och blundat
jag har klättrat jag har fallit
jag har rest mig gång på
gång
jag har förälskat mig och
gått
rasande byggt upp för att
sedan bränna ner

bara för dig endast för dig
trots dig utan dig

du, du som en gång sa
du ser ut som ett barn
när du sover
du, du som en gång sa
jag kan inte leva utan
dig
och jag lovade och
lämnade

Nu lämnar jag vårt hem och
minnena av dig
lämnar gårdar du inredde
bara för oss
i varje penseldrag i varje våd
finns spår av all din heta kärlek
och över ängarna ned mot
strand där tranor landade
i par kan jag ännu se
dig vinkande leende stå

och i mig gråten.






Fri vers av Vildand VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-15 16:15



Bookmark and Share


  Miss Mod
Sorg lyser genom texten
2010-06-16

  Catharina Edin VIP
Åh, så sorgesamt.
Lycka till med allt det nya!
2010-06-15

  Anna*
Smärtsam insikt som leder till ny tillförsikt med god utsikt
2010-06-15

  Nina Nightwish VIP
Vackert och mkt känslosamt
2010-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real