Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lämna mig ifred

om jag trampar
tillräckligt hårt
så att glaset
går sönder
utan en spricka

då vet jag
att du börjar förstå

om jag skriker
så högt jag kan
så att du blir döv
utan att höra
ett enda ord
jag säger

då vet jag
att du har lyssnat

först då
kan jag 
se




Fri vers av ia VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-15 23:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att du kan är utan tvekan-att kunna sätta ett "NEJ" i andra ord,kan nog du -bara du! verkligen kännbar text!
2010-06-15
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP