Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett milt konstaterande

önskan förklaras

med pennans stift

att kramas utan närhet

med en längtan

efter något

som känns lika långt bort

som månens sken...

 

men vad hjälper det

förnuft och verklighet

när ord får en att le?!




Fri vers av ia VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-17 01:11



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Precis just så;=)
2010-07-05
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP