vågar inte se

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vågar inte se




när du rör vid mig

vill dela en tanke
i hemlighet med dig


när morgonen gryr
vart står vi då

ingen har sett
ingen har hört

endast våra andetag
vet 
vart vi var

du och jag






Fri vers av ia VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-02 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP