Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hej då...eller på återseende.




ger mig av

på nya äventyr

 

lägger ner

dessa ord

på vägen

ifall

någon vill

ha

 

 

en kram

 




Fri vers av ia VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-06-17 01:24



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Kram
2010-07-05

  issac.a.m
vill bara säga att jag saknar dina ord......
2010-07-05

    vindruvan
jag vet inte vem du är
har läst på din sida
dina texter

funderar lite över varför ingen mer skriver typ; kommenterar.
du är ju duktig och
nu ger du dig av.



jag hoppas att du möter
det du söker
det är alla värda.

/vindruvan
2010-07-02

  Drömkram
Snälla, fundera igenom en gång till. Jag är typ beroende av din poesi. Kram
2010-06-19

  Drömkram
Jag lyckönskar dig nya äventyr! Jag kommer dock att bli djupt olycklig om du försvinner från poeter! Jag tar desperat din kram om det är det sista jag får från dig. Kram och sorgset lycka till
2010-06-19

  LassO
hm fiktivt eller oroande?
2010-06-17
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP