Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just do It liksom, sade du


men jag kände inte för att skriva denna dag,

trots solens försök att genom persienerna
lysa upp mitt trötta vita ansikte

ty utanför var det färglöst
och nattens cigaretter hade givit mig huvudvärk

så jag virar min halsduk
två varv runt min hals
drar upp den över näsan
som av kylan ofta får ett rödaktigt sken

sätter händerna i jackfickorna, huttrar till
och funderar

- hur avslutas en dikt som aldrig skulle påbörjas?




Fri vers av mysanpysan
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-15 13:45



Bookmark and Share


  ibish
i bless you. (av någon anledning tror jag att jag är en präst idag?)
2005-11-27

  Dagg
And you did it... haha.

Gillar för övrigt lugtigheten i din dikt. Fina bilder ger den också.
2005-11-17

  TindraMaria
vackert skrivet
2005-11-15

  Propella
Bra att du skriver! Tycker om dina texter, de är så självklara på nåt sätt.

Och det finns rader som är magiska;

"ty utanför var det färglöst
och nattens cigaretter hade givit mig huvudvärk"
2005-11-15

  mariann
Gillar! Ja ibland blir det rader fast man inte tänkte så.
2005-11-15
  > Nästa text
< Föregående

mysanpysan
mysanpysan