Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sista hjälpen

 

du gränslar
mitt förstånd
allt det envisa

gör sista räddningen
när smärtan domnar

...

andan känns tung
innan sista meningen

innan orden 

inte längre spelar
någon roll

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-22 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo