Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naken framför dig


du klär av mig med din blick
ser under alla skal
som så länge byggts upp i försvar

med dig rämnar alla murar
du kryper in under min hud
löser upp mina knutar
och frigör min själ

du stryker andan ur mina lungor
smeker oron till nostalgi
sår frön i mitt trasiga

andas nakna ord mot
min nacke
dina heta fingrar stryker sig över
konturerna av min skugga

och jag ryser av välbehag,
för du är den enda som har tillträde till mig
till min kropp

för du är den enda
jag kan visa mig
naken för

för det är endast med dina
ögon

jag blir vacker




Fri vers av trasdocka
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-11-16 18:22



Bookmark and Share


  ulli
tillochmed jag känner mig vacker när jag läser den här dikten. Den känns ända in. Jag blir berörd av ditt s´ätt att få det att låta så enkelt men ändå så komplicerat..
2005-11-30

    Glömma
Oj vad fin känsla.
2005-11-16

    E. Palm
Den känslan, den känner jag i varenda kroppsdel. Din vackra text får mig att le trygghetskänslor, nostalgi, värme och framförallt kärlek. Slutet är pricken över i:et

"för det är endast med dina
ögon

jag blir vacker"
2005-11-16
  > Nästa text
< Föregående

trasdocka
trasdocka