Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen dununge precis


Omgivningen bekräftar inte
din rättmätiga vrede
du djävlas tillbaka
du straffas
omgivningen ler försmädligt

vi får därmed det samhälle
vi förtjänar, puckon !




Fri vers av Vildand VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-02 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real