Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dotter smygtog lite bilder vid simningen idag. Hon kallar denna bild "pricken"


Min älskade Rosenforspark.

I sanning en prick i oändligheten

känner jag mig som här...

"När jag ser din himmel,

dina fingrars verk...

som du har berett,

vad är då en människa,

att du tänker på henne, eller en människoson, att du låter dig vårda om honom?

Herre, vår Herre, huru härligt är icke ditt namn över hela jorden!"

Psaltaren 8:4,5,10




Fri vers av Bibbi VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-02 22:28



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Och en underbar bild ..... Tack!
2010-07-03

  Eaglemountains VIP
"O store Gud, när jag den värld beskådar,
Som du har skapat med ditt allmaktsord,
Hur där din visdom leder livets trådar,
Och alla väsen mättas vid ditt bord.

När sommarvinden susar över fälten,
När blommor dofta invid källans rand,
När trastar drilla i de gröna tälten,
Vid furuskogens tysta, dunkla rand ....."

Sköna ord av Dig, Bibbi ....
2010-07-03

  Eva Helene VIP
Vilken fin association du gör här Bibbi mellan bilden och bibelordet! Samtidigt är ju bilden så rolig med tanke på det namn som din dotter gav bilden och att vi vet vem som är pricken i vattnet!
2010-07-03

  anits VIP
Vackra rader till en mycket fin bild
2010-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP