Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utflugen


Denna soliga sommardag

lämnade han boet

Flyger nu ut i världen




Fri vers av eva m h
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-02 23:26



Bookmark and Share


  HQ
Men till skillnad från fåglarna så kommer han alltid tillbaka, då och då. Världen är stor, men boet tryggt.
Fint!
2010-07-08

  Anna*
Smärtsamt och ändå precis så som det ska vara
2010-07-03

    Mejja
Vackert format om frihetens vingar och upptäckarglädje!
2010-07-02
  > Nästa text
< Föregående

eva m h