Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna dag, du Melker, intet ett liv.



En gång ville jag att jag vore
och så blev jag
till
det var hemskt, det var så
mycket jag hade ogjort

som att förflytta berg
dirigera om trafik
ändra och skriva nya lagar
det tog inte bara dagar
det tog månader och år
och vägen ännu inte byggd
mellan Umeå och Östersund
vad faan hade alla andra gjort
under tiden, nada.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-03 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real