Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU har vunnit ALLT!


Se hela verkligheten
med sann blick
och världen skall bliva din

om inget går att dölja
bakom ett par kloka, vackra ögon
så har du vunnit allt...

Livet är ingen lögn
den är din verklighet




Fri vers av NågonAnnans
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-04 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans