Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lögner, är det verkligen överlevnad...




kära lögn,

 

du är vit
hävdar du

men det du skapar,
stora, svarta hål,

i hjärtan

som inte längre
 känns 
igen.

så,

 kära lögn, 
ta mig med,

dit du slukar.

kan inte längre leva


ont,

 

här,


med dina sanningar.


 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-05 09:40



Bookmark and Share


  Anna*
Kanonbra att ha just den optiska illusionen till just den texten! Suveränt!
2010-07-05

  Ulf D VIP
Illustrationen blir mer störande efter ha läst texten, känslan i dikten förstärks, mycket bra samspel bild och text!
2010-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo