Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öl i alla väder

Vi har skramlat
vi har delat på gemenskapen
nu väntar livet
livet ligger vid piren
där lägger vi ölen i vattnet

knäpper den
låter den skumma över
dricker upp det
ingen gemenskap till spillo

sådär lite ljummen är kroppen efter ett par
glad, lycklig
kär i vattnet som kluckar njutfullt

solen
steker njutbart
sådär som enbart en sol kan göra

ölen är aldrig så god som när man dricker den med människor man njuter med,
som älskar livet i sig

det går aldrig att låtsas dricka öl
de som njuter mest
är de som knäpper upp den rätt.






Övriga genrer av jennystyle
Läst 650 gånger
Publicerad 2005-11-16 23:01



Bookmark and Share


  aftermath
en varm och för den del kylande hyllning!
2006-05-16

  annamaria
aow men HEY jenny, du är så grym! nu har jag bläddrat rätt mycket bland dina dikter, massa grymt grymt grymt :]

får väll kanske börja uppdatera mig på den här sidan, jag hade visst inte så stor koll på vad som låg uppe.. ih.

seyo! kream
2006-03-09

  Isla Estrecho
"ölen är aldrig så god som när man dricker den med människor man njuter med,som älskar livet i sig"

Så jävla bra! Jag instämmer 100%

"Beer is living proof that God loves us"

sa Benjamin Franklin

har jag för mig...
2005-11-16
  > Nästa text
< Föregående

jennystyle