Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och där låg hon i pionröda trosor

Där låg jag, på ängen vars gräs var arbetat av fåren.
Där låg älskande par, somliga fläckiga av solen,
somliga smackandes på strån.

På andra sidan paradiset, under en död ek satt de.
Som gamar sneglande över oss.
En oas av piprök la sig likt ett fort kring den döda eken.

Det var sidan av skugga som samlat hat, ilska, tårar, ångest och satt dem under ett träd, för att få dem att fatta vad fan de höll på med.

De blängde avundsjukt till den soliga sidan med solbrända flickor i pionröda trosor som slängt bort all skam och tårar.




Fri vers av jennystyle
Läst 660 gånger
Publicerad 2006-02-22 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jennystyle