Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Please bara Go for it!!!


Medan du sov

Du, ska vi älska varandra motsols
se på solnedgången imorgon från balkongen
röka vattenpipa och kasta vattenballonger
bli höga och sjunga proggsånger?

Du, ska vi strunta i det där dumma vi sa
kittla mig istället, låt det va

Du, ska vi gå till tvättstugan
ha sex under centrifugeringen
hångla på bilparkeringen
kyssas varje gång vi ser en gul bil
köra motorcykel i fel fil
spotta på en pedofil

Du, när skulle vi leka pirater i trappen
och skriva memoarer mitt i natten
köpa 27 puckon från macken
göra kroppsmålnigar
och gå påskkärringar?

Du, kan vi lipa åt snorungar på bussen
kramas tre timmar i duschen
gå före kön under lunchrushen?

Du när skulle vi sno alla kassar från ICA
ha trekant med Fredrika
och ta en run away fika?




Fri vers av jennystyle
Läst 792 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-11 19:32



Bookmark and Share


  Christian_H
Underbar, du fångar läsaren med alla dina vackra drag. Bra ordföljd och val. Du gör detta riktigt fint. Snyggt.
2006-10-23

  Sebastian VIP
haha, riktigt grym!:) liknar vissa av mina texter på nått sätt, vet inte varför men känner igen mig bara.. BRA GJORT!^^
2006-06-17

    seymour
Ja det vore roligt!
2006-05-25

    KalleLager
Grymt som fasen.
2006-04-29

  annamaria
YES! du är galen jenny, det här är så najs! :]
2006-03-12

  Ord
hoppsan..blev visst så exalterad att jag halkade till två kommentarer =)
..som nu blir tre ;-) *skratt*

...men det var den värd din dikt !

Kram igen..

/ Crister
2006-03-11

  Ord
så Underbart Livsbejakande !!!

Vill bara skriika NUuuuu!!!! *ler med hela jag*

Du har fått språket , både orden och rimmen, att bli lika lekfulla som budskapet ! Bra gjort !

..njuuter denna..mmm blir glad =)=)=)

*sparar*

Tack såå för denna !

kram

/ Crister
2006-03-11

  Ord
så Underbart Livsbejakande !!!

Vill bara skriika NUuuuu!!!! *ler med hela jag*

Du har fått språket , både orden och rimmen, att bli lika lekfulla som budskapet ! Bra gjort !

..njuuter denna..mmm blir glad =)=)=)

*sparar*

Tack såå för denna !

kram

/ Crister
2006-03-11
  > Nästa text
< Föregående

jennystyle