Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men åh

Ska jag alltid plocka meningar?
och säga saker du glömmer säga?
eller raderar vi minnen tillsammans
och förlåter efter vi älskat?
menar vi orden mellan raderna?
eller talar vi utan mening?
ser vi på saker som blinda?
söker ljud som bara döva hör?
eller talar vi som stumma
och kommer ihåg det som bara glöms bort?

Varför måste alla vara så komplicerade, reflekterande, analyserande, reserverande och studerande.

Varför inte bara chilla vid och spilla tid.




Fri vers av jennystyle
Läst 546 gånger
Publicerad 2006-03-11 17:46



Bookmark and Share


  Isla Estrecho
Mycket underfundigt fram till:

Varför måste alla vara så komplicerade, reflekterande, analyserande, reserverande och studerande.

Varför inte bara chilla vid och spilla tid.

som bara exploderar av sanning! Jag håller med dig till 100%. Om du bara visste hur många gånger jag sagt/tänkt dom raderna. Hurra för dig!
2006-03-12
  > Nästa text
< Föregående

jennystyle