Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens skjul

Jag bygger kärlekens skjul,
med plåtiga kyssar
där skruvarna trycks in med tungan.

Jag balanserar slipskivorna mellan oss
och du lyfter upp mig mot den färdiga sidan
där vi älskar
den andra väggen ställer sig själv.

Vi fortsätter i det oklippta gräset
fullt av tistlar
vilket ställer till mitt hår
samt fyller kroppen med små kärlekssår.

Vi ler,
vi njuter som aldrig förr.

Våra stön dånar av kärlek
utanför skjulet,
där vår kärlek bygger ett slott.




Fri vers av jennystyle
Läst 575 gånger
Publicerad 2005-12-01 22:47



Bookmark and Share


  Tony Hermansson
Låter underbart.
Skönt bygge!!
2005-12-01
  > Nästa text
< Föregående

jennystyle