Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alisdair


Vi står med varsin fot på den franska balkongen
grannen bredvid klagar över livet
och vi skrattar åt det
Vi skrattar och kysser natten
och målar några väggar till

Alisdair röker sina cigaretter
som de vore älskarinnor
jag talar om poesi som tappat sina vingar
och han förlöser det väsentliga
inte sedan eller förut

bara nu




Fri vers av Elin S
Läst 742 gånger
Publicerad 2005-09-03 13:39



Bookmark and Share


  Propella
"Vi skrattar och kysser natten
och målar några väggar till

Alisdair röker sina cigaretter
som de vore älskarinnor"

Strålande. Blir bokmärke på den här.
2005-09-13

    ej medlem längre
Ivan säger det, det är som ett fotografi.

jojamensan flickan, du kan du!!!
2005-09-12

    jennystyle
hej igen den blir bara bättre ju fler gr ja läser den o det här va tredje gången gilt!

Alisdair röker sina cigaretter
som de vore älskarinnor = helt gaket bra
2005-09-05

    jennystyle
galet bra skrivit!!! GO :)
2005-09-05

  swimsus@gmail.com
I bewg you pardon men "skrivkramp"? Var hittade du den, I foten!!?? Detta är helt galet bra skrivet gumman! Så himla fantastiskt om de där stunderna i samförstånd då man bara existerar och ser allt det som inga andra gör på nått sätt..Hur man bejakar nuet o det finns inga då eller senare för de spelar ingen som helst roll..Jag ser det framför mig..Jag ser till o med gesten som förlöser röken ur munnen ut i natten...ahh..**
2005-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S