Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes verbala verkan

Han sa att det va lättare att ta på sin kärlek än att visa den
det var så han visade den,
med sina händer, slutna

Hon speglar sig i asfalten,
den som du en gång tryckte henne imot
att jag älskade dig,
vilken jävla idiot.

Hon fuktar sina läppar som du en gång kysste
samma läppar som så många gångar skrikit av samma smärta.

Den smärtan som plötsligt förvandlades till ord,
ord som slog henne fri
tom på känslor inuti.








Fri vers av jennystyle
Läst 652 gånger
Publicerad 2005-12-02 11:29



Bookmark and Share


  Smultris
Mycket, mycket bra.... gillas massor.....
2005-12-02
  > Nästa text
< Föregående

jennystyle