Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eldars sveda

 

du var allt
jag ville
tro

men du var mer

då blixten slog

och jag föll under
himlars alla dån

marken öppnades 
slukade allt

vi någonsin önskat

på en smärtande
sekund

var hela vårt liv

över

...

grät hopplösa
tårar
över oss

signalerna 

räckte inte till

mitt hjärta var begravt
där du lät
det falla

under

...

tomt är det rum
du lämnade åt

mitt bröst
att överleva

tom

var din blick
när du 

vandrade bort.

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-05 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo