Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sårad

 

du var endast
en piska
att slå

mitt förbannade ego

du var endast en 
vinande piska

tills jag

smärtades
till liv

...

 

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-05 18:37



Bookmark and Share


  Anna*
Stark och kan tolkas på vitt skilda sätt och det gör den extra bra!
2010-07-05

  peter markurth
söt
2010-07-05

  Katinka VIP
Jättebra. Så stark!
2010-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo