Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt yngsta av åtta barnbarn med morföräldrar och morbröder med familjer i Arkansas USA


Ethan ett år.

Du är så alldeles speciell

i farmors ögon

älskar musik

och vickar på stjärten

bara jag tar några tag

med tamburinen

eller sätter på musik

i annan form

Du är pappas speciella kille

säger pappa före mamma

Ännu har jag ej fått någon puss

medan storebror får massor

men Du ser humorn

i detta så medvetna förfaringssätt

och skrattar så gott

med glimten i ögat

Må Dina dagar bli bra

och änglarna vaka över Dig




Fri vers av Bibbi VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-07-06 17:39



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Vilken öm fin text till en liten söt pojke:)
2010-07-08

  Eaglemountains VIP
Ljuvligt att läsa - och Ethan har en speciell farmor också ....och grattis till placeringen bland de fem uppmärksammade .....
2010-07-07

  Eva Helene VIP
Så rart och ömsint skrivet om lilla älskade barnbarnet Ethan av hans farmor!
2010-07-06

    Annika J
Ljuvligt med barnbarn !
Och till varje barnbarn får vi en speciell relation!
2010-07-06

  anits VIP
Underbara rader om ett barbarn,
värt så mycket att älska, det visar
att livet fortsätter
2010-07-06

  En strimma av guld
Denna goa känsla att se våra blodsband leva vidare i ett par härliga barnögon är ovärderligt och som Mariposa* sa livets efterrätt.
2010-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP