Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt




Lägg mig i din rosenbädd
och gör en krona utan törnen
och förlåt mig för allt jag gjort

gör mig till din drottning, krön mig
och invänta den tolfte dagen
denna månad

och på den tolfte timmen ska
du binda mig och välsigna mig
sänka mig i havet i min
rosenbädd
ge mig din allra sista kärlek
i ett enda andetag och blås.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-08 12:43



Bookmark and Share


  Anna*
Starka känslor med kraftfulla bilder
2010-07-08

  Tini Tut
Oj här var det power.
Kram från Tini Tuts Casillero del Diablo
2010-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real