Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på väg till stranden möter jag nattens svalka efter utlämnande sommarhetta...


Meishin

 

Klär mig dagg när jag barfota
strövar nattvärmen genom


i månens kyssta droppar runt mina anklar bär jag

urtidens bilder över naken hud

 
vidskepelsens ryggrad andas nattsol
skapar vågor genom ohöljt vatten
i den speglande skyn seglar skuggsyn med
drakens stolthet i månkyssta vingar


ett flämtande andetag när vågorna når
mina solvarma bröst
och tidvattnet rämnar bland lystna hav


bråddjup längtan viskar skimrande ljus då
månsångens ändlösa timma sveper in


förförande fri i stormiga andetag
vild i sitt vågspel fångar han mig
min otyglade njutning


Ryujins sinnliga styrka
i dyning efter dyning



***


I den speglande skyn
dunstar skuggsyn

[mätta leenden & solsmekt strand]

faller i dagg när gryningen varsamt
väcker min stig..




Fri vers av Regn & Grus
Läst 568 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-07-10 18:36



Bookmark and Share


  aol
väldig känslosam romantisk poesi
verkligen laddad tränger se på en, gillas
2010-08-19

    vide
med dina vackra bilder målade i ljuvaste ord, fångar du stämningen av njutning.... sen kan det gäller en sinnlig stund i den älskades famn, eller bara ett njutningsfullt kvällsdopp efter en varm dag.... det fantastiskt i denna dikt är det dubbelbottnade!
2010-07-15

  Jaramald VIP
Väldigt vackert!
Skulle även kunna tänka mig rubriken "klär mig dagg"
2010-07-14

  Anders Perols
Mycket känslofullt diktat om havet
2010-07-12

  ~Leonardo~
härlig dikt..av någon okänd anledning gillar jag stycket med "tidvatten" i, det förför och skildrar det vilda i naturens ting.
2010-07-11

  Mr Lindemann VIP
Bra ,detta!


Kna eventuellt bokmärkas
2010-07-10

  Sturesdotter
Förtrollande vacker

(kram i sommarkväll)
2010-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Regn & Grus
Regn & Grus