Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

såld [så nära får bara du gå]


jag är såld

dina händer kring min käke
din tunga i min mun
och du ger mig precis vad jag klarar av

våra andetag darrar i luften
din hud så tätt emot min
du är verkligen allt jag kan ta emot

jag är så såld

dina beröringar omvandlar mitt
medvetande till något uthärdligt
du ger mig precis vad jag vill ha

imman på min ruta
din trötta kropp tätt emot min
det obehagliga blir så vackert
när du bär mig över tröskeln

jag är såld

men jag räds
att du aldrig kommer att köpa mig
i den formen jag nu säljs




Fri vers av trasdocka
Läst 271 gånger
Publicerad 2005-11-17 19:54



Bookmark and Share


    BrokenHearted
Jag försäkrar att du är i perfekt skick:-)
Mkt bra skrivet, verkligen!!!!
2005-11-19

    E. Palm
Sista raderna;

"jag är såld

men jag räds
att du aldrig kommer att köpa mig
i den formen jag nu säljs"


JAG är såld. På dina rader.
2005-11-18

    Oprofessionell
jag älskar även den här :D ;D *ler lite*

den påminner lite om Kent, och jag är ju en kent nörd så det är bara extra plus i kanten, i min bok dvs :)

*ge en vitsippa till*

Duktigt skrivit
2005-11-17
  > Nästa text
< Föregående

trasdocka
trasdocka