Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommentera gärna, [jag tindrar likt en stjärna]


villkorligt frigiven


från mina tankar,
jag låter dig sväva fritt ut
i natten i hopp om att du med
eget initiativ ska återvända

jag kan inte tvinga dig
att sova vid min sida
jag kan inte skylla på att
kniven misshandlar utan dig

du kryper under min hud
du är den enda jag accepterat som verklig
det jag aldrig kunnat göra med mig själv

jag svimmar vid din beröring
du känner mig
som ingen annan gör

men jag låter dig flyga fritt
jag sväljer mina tårar
för i gatlyktans sken
återstår bara en väntan

väntan på att du
ska bevinga min själ

och lyfta den till
himlavalvet där jag alltid
tindrar och svävar

av faktumet att
du framkallar mig

svart och vitt
i nattens lyster

endast du
kan få mina trasiga lemmar

att sväva





Fri vers av trasdocka
Läst 282 gånger
Publicerad 2005-11-17 20:06



Bookmark and Share


  Wretling
Det är så här jag känner!
Du sätter ord på mina tankar !
2005-11-22

    E. Palm
Står du någonstans bakom mig och skriver av mitt hjärtas textremsor? Jag kan bara känna allt du känner/känt/tänker/tänkt.

"från mina tankar,
jag låter dig sväva fritt ut
i natten i hopp om att du med
eget initiativ ska återvända"

"jag kan inte skylla på att
kniven misshandlar utan dig"

"men jag låter dig flyga fritt
jag sväljer mina tårar"

"av faktumet att
du framkallar mig"

Perfekta rader fröken!
2005-11-18

    Oprofessionell
Okej i ett tappert försök för att försöka formulera mig då :)

raderna

''jag kan inte tvinga dig
att sova vid min sida''

&


''du kryper under min hud
du är den enda jag accepterat som verklig
det jag aldrig kunnat göra med mig själv''

känns som något taget ur mitt hjärta, och dom tog verkligen där de skulle :), jag tycker den här dikten är helt superb från början till dess magnifika slut, du berör mig verkligen med dina ord

Och jag känner att du verkligen formulerar mina egna tankar
åt mig, som jag själv inte kunde få fram. Underbart!
2005-11-17

    Sandra Odhage
Jättebra... Känner igen mig. // Sandra
2005-11-17
  > Nästa text
< Föregående

trasdocka
trasdocka