Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

this thing about love



de skulle sagt farväl
när de älskade som mest

hennes ansiktslinjer
är formade efter hans fingertoppar
hans läppar
är skapade för att passa hennes

två blickar möttes
och utan ord lät dem tystnaden förklara kärleken

allt som någonsin sagts om att älska
säger dem till varandra i drömmarna

I tysnaden rör han vid hennes hjärta med varsamma händer



de älskade inte som förr
passionen hade förlorat sin glöd
deras blickar hade åldrats
och mist sin lyster

men om de hade tittat
lite längre
skulle de upptäcka spåren av gammal kärlek



de skulle sagt farväl
när de älskade som mest

hans fingrar genom hennes hår
hennes ben slingrade runt hans

hans läppar mot hennes panna
hennes huvud vilande på hans bröst

hon smakar sina tårar
och tänker
att hon ångrar ingenting

han drar sina fingrar över gitarrsträngarna
och sjunger
this one´s for you baby

de skulle sagt farväl
när de älskade som mest




Fri vers av mysanpysan
Läst 551 gånger
Publicerad 2005-11-18 13:28



Bookmark and Share


  Sländan
Underbart skrivet, helt enkelt. Texten letar sig rakt in i hjärtat och fastnar där! Du skriver verkligen bra! Talang, tjejen!
2005-11-28

  Jessica Ewa
Underbart vackert, bitterljuvt. Vilken känsla det var att läsa detta! Tack!
2005-11-20

    BrokenHearted
'This one's for you baby'

Lovely skrivet !!! verkligen!
2005-11-19

    ej medlem längre
Ja riktigt fint,
men byt gärna ut "dem" till "de", te.x:

de skulle ha sagt farväl
när de älskade som mest
2005-11-19

  Blake
Håller med de andra. Mycket bra.
2005-11-19

  Propella
Myspysan - jag mysryser! :-D
2005-11-18

  Charly
Mysanpysan! Denna dikt var så underbart vacker! Jag hoppas att fler läser den och jag tänker minsann spara den som ett bokmärke!
2005-11-18
  > Nästa text
< Föregående

mysanpysan
mysanpysan