Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avskedsbrev till min drog


Candida - farväl


Candida, candida, candida
vad måste jag inte genomlida
för att bli dig fri

Så vackert har du förfört mina sinnen
förlett mig in på den onda vägen

Men, vätskefylld och personlighetsförändrad,
ger jag dig nu mitt farväl

Jag har valt en annan väg

Inga mera sockersöta viskningar om lena
belöningar som aldrig, aldrig infinner sig
utan som bara lurar mig att svepas med
i rus och dimma i ett ögonblick
för att sedan, som alltid, lämnar mig med
ångest, oro, ilska, frustration som sveper
med sitt feta täcke och får mig att
åter längta

Jag har valt en annan väg
Jag avgiftar mig nu och beväpnar mig med
öronproppar och blod från moder jord




Fri vers av enna
Läst 327 gånger
Publicerad 2010-07-18 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enna