Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han väcker det förbjudna

 
Han roterar min värld
genom hans livfulla ögon bländar solen
väcker det som slumrar
i olydiga kurvor porlar redan det jag inte vill höra


hans starka tonart fyller mig
djupt inom smyger sinnligt gensvar
rent och klart på hans ekande musik


kraftfullt flammar den i varje andetag 
                                            raserar min styrka
lågorna flyter redan över fräknig hud men
[jag vill inte höra mer]
inte känna elden jag vet förtär mig


vill dansa mig fri
stjärnljus, snälla svara mig
låt mig andas natten lite till
[jag är bruten]

låt mig sova i skuggans stillhet
inte känna tårar rasa
fylla min hungriga längtan
för jag vet

 
han väcker det förbjudna


men dansen för mig bara närmare
varje het ton
som är han

den vilda pulsen får mitt bröst att höjas
men i snabba andetag känner jag redan smaken
[av rädsla]
får mitt inre hav att storma
flöda över i tårar jag inte
                                     kan hejda



snälla vänd dig bort!
nudda inte min värld
där jag kan

               andas mig hel

 




Fri vers av Regn & Grus
Läst 636 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2010-08-25 15:09



Bookmark and Share


  blaite
Mmh så bra shit
2010-10-27

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Passion och glöd virvlar emot en från raderna. =) Väldigt, väldigt bra skaldat. =)
2010-10-25

  C.Källner
Inträngande, påträngande, outsägligt smärtsamt vackert och...transparent måleriskt. "Vivere tota vita necessum est"
2010-08-31

  Mangal VIP
Oj. Virvlande vackert. Ett mångfald av känslor som går rakt in.
2010-08-26

  Anders Perols
Förbjuden passion, snyggt förmedlat. Gillar främst strofen "i olydiga kurvor porlar redan det jag inte vill höra".
2010-08-26

  Lavinia Röd
Det här har en underbar puls, spänning och passion! Jag lever med i varje rad som blandas av sällhet och smärta. Du är i sanning begåvad. Applåderar och sparar!
2010-08-26

    ej medlem längre
snyggt och skickligt skrivet, med tydlig glöd som tar mig med på äventyr!
2010-08-26

  issac.a.m
bokmärker...
2010-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Regn & Grus
Regn & Grus