Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara aska

 

du lämnar inga spår
i mitt hjärta

allt

har du redan
bränt

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-21 10:47



Bookmark and Share


    Max Poisé
Helschyssta rader!!
2010-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo