Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter sex veckor äntligen ett livstecken från dessa dyrbara barnbarn på besök hos sin morfar och mormor i Japan. Här med sin pappa


Japanhälsning.

Hjärtat smälter som vax

vid åsynen av Era så

kära och dyrbara ansikten

Igår landade Ni i Sverige igen

men inte i min stad

Jag måste ge mig till tåls

tills tillfälle ges

Å, vad jag längtar

till den dagen

Leksakerna väntar

i min bostd

ny lera

färgen

dockorna

bilarna

barnfilmerna

Först och sist

väntar jag på Er själva

med Era så

älskade föräldrar

att få höra

hur Ni haft det

och hur det känns

att vara tillbaka

Jag har ju Era krukväxter

så Ni måste ju dyka upp:-)

Varmt välkomna åter!




Fri vers av Bibbi VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-07-21 13:18



Bookmark and Share


  Anna*
Väldigt fin bild och berörande text där du fint förmedlar din längtan. :-) Gott att ha dem tillbaka i landet igen och snart få krama om dem!
2010-07-22

  Eaglemountains VIP
Underbart fin bild till texten .....
2010-07-22

  aol
vilken bild så spännande fint Bibbi
2010-07-22

    ej medlem längre
Vad du har utvecklats Bibbi.
Du skriver bara bättre och bättre.
Från hjärtat..du berör.
2010-07-22

  Eva Helene VIP
Vilken fin bild du bjuder på!
2010-07-22

  Kerstin VIP
Jag känner igen känslan i detaljerna, i det materiella som påminner om de älskade man saknar.
2010-07-22

  aol
ett underbart vackert välkommen,
2010-07-21

  anits VIP
Underbart välkomnande till dom du har
så kära, barnbarnen och deras föräldrar
en text som berör
2010-07-21

    ej medlem längre
Fint skrivet om väntan och längtan efter nära och kära!


Hälsn. Ann
2010-07-21

  Eva Helene VIP
Ljuv väntan på något så stort och fint som de älskade barnbarnen och deras föräldrar. Mycket fint beskrivet!
2010-07-21

  Eaglemountains VIP
Underbart vackert välkomnande till de kära som är på väg!
2010-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP