Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eftergift

 

du kväver mig
med dina tysta händer

piskar mig
med kostsamma rapp

och mitt blod
rinner

evigt

dömt

att ge dig bot

din oåterkalleliga
ånger

ger inget slut

 

och inte ens min död



 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-22 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo