Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
letar i arkivet


VACKER är Du

sluten i kraftlöshetens förbannelse
rustad för strid i en evighet
kortsluten tankebana tillverkade en
väg fram till din förväntade skönhet

hur slaktad är inte mitt jag?
när jag funnit din själ splittrad i
ett hektars skuggat område

nära träskets avslutning, fann
jag dig och dina ord, brutna och söndertrasade
tillsammans med de löften som dödat när de
passerade en ärlighet

hur cyniskt förlorad är jag?
när jag jagade din skönhet genom förkolnade
rester av en bättre värld

så finmald och missanpassad den värld som
jag förvånat förde mig själv in i
så fälld och förbrukad av din energi, som sög ut
varje gladlynt organism ur min rynkiga själ

låt min död bli ert minne
efter en dåres jakt på skönhet
låt min sten vila i den evighet som skapades ur
ett mörker av floskler och nedsmutsad yta

låt mitt dårskap bilda grundlag

vacker är du!




Prosa av Max Poisé
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-23 23:32



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Här visar du hur duktig du är att trolla med orden.
2010-07-25

  Emme VIP
Och vem tog inte en helikoptertur nu då????
Eller i alla fall när du skrev den =))
SKITBRA!
2010-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé