Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentera gärna



Luta ditt huvud mot min axel

Luta ditt huvud mot min axel
Jag är stark
Jag klarar tyngden

Vi har båda samma öde
Vi har båda fått dåliga rykten
Osanna rykten
   och
Förskräckliga omdömen

Luta ditt huvud mot min axel
Jag har ju två
Jag lovar jag stödjer dig
även om jag har lidit mer än du
Därför är jag starkare
Men jag vill inte säga dig
att detta bara är början
För det är det

Vi ville inget ont
Bara för vi var annorlunda
Vi ville inte bli hatade
Men det blev vi
Skvaller gör också ont
Även om det inte är sant

Luta ditt huvud mot min axel
Du är inte ensam
Min axel är alltid lika stadig




Fri vers av Missi VIP
Läst 829 gånger
Publicerad 2005-11-21 16:02



Bookmark and Share


  Hélène
Sista versen är jätte fin. Kanske hade du kunnat gjort texten luftigare för att underlätta för mottagaren. Du är den som låter någon luta sig och det är härligt att höra! Kram H
2005-11-21

  rebecca d VIP
ja, tillsammans går det lättare. Fint budskap.
erfarenheten som talar:
Men jag vill inte säga dig
att detta bara är början
För det är det

bittert...och ändå hoppfullt för:
även om jag har lidit mer än du
Därför är jag starkare
2005-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon