Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tuggummidikt är en plikt


Rosa bok i min hylla - våra kyssar är ett preludium

jag finner dem när tåren finner sin rätta plats
där vemodet fyller min kväll
där kärleken är gjord, byggd och färdiglagd utan dig

att se
är att självdö på en enslig ö
när du försvinner från min vy
att blunda
är att gå till vårt paradis
där vi finner varandras kyssar till sömns

ett reningsbad väntar bakom tankar som drar mig upp ur
träskets månljus

vi får bakom ett slut
vi finner framför en början
så låt jorden fortsätta sin kamp
och se hur vi faller ned i evigheten

fast jag finner dem när leendet hittar sin plats bland oss
där manuset aldrig är färdigt

likt en rosa bok i min hylla
är din kärlek förgrenad in i min själ
och våra kyssar bara ett preludium av
vårt fantastiska liv




Fri vers (Prosapoesi) av Max Poisé
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-24 20:33



Bookmark and Share


  SagaArt VIP
Underbar text
2010-07-24

  Emme VIP
Är stum av beundran =))
2010-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé