Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"så uppfyllen I Kristi lag" Galaterbrevet 6:2


Bären varandras bördor

Jag fick en för mig

dyrbar broders

trötthet och ohälsa

lagd på mitt hjärta

gick in i kammarbön

grät av smärta

använde mitt bönespråk

påminde Herren om

det han lovat:

"Åkalla mig i nöden

så vill jag hjälpa dig

och du ska prisa mig"

Redan efter en dryg timme

lyftes min börda

till högre höjder

mot korset

platsen

för alla bördor

Jag tillägnades

"den frid

som övergår

allt förstånd"

"han lyfte

den börda

som blev

mig för tung..."

mitt inre jublade

Detta är

en väg

som jag

verkligen

rekommenderar

alla som är

tyngda av bördor

Pröva och se

att den vägen bär!




Fri vers av Bibbi VIP
Läst 556 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-07-24 20:59



Bookmark and Share


  mare VIP
Så sant det du skriver.....för världen en dårskap, men för den som tror, helt oförklarligt enastående härligt !!
2010-07-26

  Eaglemountains VIP
Grattis även till en välförtjänt plats bland de fem uppmärksammade ....
2010-07-26

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Ja, hade vi förstått denna sanning, som faktiskt, sammanfaller med Jesu ord, att ta vårt kors på oss, och att Hans börda är mild, då hade det INTE sett ut som det gör i Kristi kropp i dag... Det kom till mig så starkt när jag läste detta Bibbi. Kroppen bär ju med sig, foten även om den haltar, den ena handen gör två händers arbete när den ene är skadad osv. Men vi har INTE fattat det riktigt, så vi hugger av den del som kommit lite efter eller har "ont"...
Denna text öppnade plötsligt mina ögon för den hemligheten. Amen
Och ett stort Bo- Märke + applåder i mängd..
kram
kb
2010-07-25

  Eaglemountains VIP
Skriver även under på Walborg ..... Tack Du bedjande medsyster .....
2010-07-25

  Eaglemountains VIP
Tack min vän för denna så tänkvärda text!

Kram
2010-07-25

    ej medlem längre
Tack för den texten Bibbi!


Hälsn. Ann
2010-07-25

  anits VIP
Underbara rader
2010-07-24

  walborg
Tack Du bedjande medsyster för underbar text.
2010-07-24

  rebecca d
:-)
vilken kärlek!!
2010-07-24

  Eva Helene VIP
Vägen, sanningen och livet.
2010-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP