Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strålande längtan som buren av vingar



så kände hon åter denna längtan
och saknad
på samma gång

lukter och synintryck
ljud och känsla

hon var åter i drömmen
om det som inte
gick sönder

kärlekens fägring och lust
ord som kunde ha sagts

så kände hon åter denna längtan
till förändring
och ett annat liv

känsla av förnuft och sanning
en skugga av förflutet

så kände hon åter händer sträckas
och själ buren
av evig nåd




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-28 18:12



Bookmark and Share


  aol
käner en stark känsla stråla mot mig, diktarjaget vill en frihet,
2010-07-29

  Valdemar Anders
Vacker är den!
2010-07-28

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
fint..
2010-07-28

  Larz Gustafsson VIP
Nåden är ofattbar och övergår vårt förstånd.
Den är vårt enda hopp, vår enda utväg.
2010-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP