Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ny höst

 

gamla demoners
ständiga krig

mörklade

planer
till ett bättre liv

det blir en ensam höst
nu när
vi står ensamma

och mörkret
tvingar oss in
nerkylda

tröttare

men egentligen ville jag bara
ligga där
mot ditt bröst

i din famn

smeka din nacke
tills du åter blev
varm

bara skratta åt allt

säga att det var ett sämre

skämt

...




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-31 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo