Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren varar inte för evigt


Plockar av mina vinbär

Luften känns kyligare

Sommaren går långsamt mot höst




Fri vers av eva m h
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-01 00:01



Bookmark and Share


  T.R Ekman
Sanningens ögonblick,fångad på några få rader...
2010-08-03

  Anna*
Ja, mycket långsamt i sådana fall ... jag vill ha lite sommar kvar än ett tag! Gott med vinbär!
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

eva m h