Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte hade han speciellt stor balle heller


LIVSGLÄDJE och HARMONI

Jo detta handlar om en gammal kompis till mig Mattias som jag nu har återupptagit kontakten med efter några år av stilltje.

Vad hade han egentligen jag inte förstod?
Det som jag var så avundssjuk på och som jag ville förstå mig på. Alla tjejer föll som furier för honon.
Inte var han speciellt snygg, intelligent eller hade gott om pengar och inte hade han speciellt stor balle heller (och så var det sagt).

Han såg bara helt normal ut i alla avseenden. Jag var så jävla avundssjuk på honom och det slutade med att jag slutade att umgås med honom av ren avundssjuka och att jag inte gillade att han hade SÅ bra kontakt med min tjej (som jag irriterade mig på)......de pratade för mycket med varandra. Tex om han ringde så kunde de sitta i telefon och bara prata en massa skit. Jag klarade helt enkelt inte av honom och att han bara gled runt i gräddfilen jämt (tyckte jag) och allt gick så jävla smidigt för honom vart han än kom.

Jo jag har kommit på detta på senare år nu vad det var som han hade och det var helt enkelt

LIVSGLÄDJE
och
HARMONI




Övriga genrer av Andersx
Läst 520 gånger
Publicerad 2005-11-19 22:47



Bookmark and Share


    n.
jag trodde du skulle avsluta med "han var gay" men blir glad över sanningen i att average joes kan glänsa över alla andra bara man har livsglädje och harmoni.

gött :)
2005-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Andersx