Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i Vattudalen: 3



som på ett grafiskt blad
vilar renkadavren

siktdjupet är på min sida

likt sotflagor föll kropparna
genom ruttnande is

älven fyller lungorna
bedövar
berövar
kräver sin beskärda del




Fri vers av Bo_67
Läst 266 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-03 22:49



Bookmark and Share


  Blåbäret
det doftar kaffe över öppen eld...
kan man någonsin djupandas utan närheten till vattnet?
2010-08-07

  Lena Krantz VIP
Älvar är lite trollska till sin natur
de är så oförutsägbara

de rullar liksom på i ett jämt flöde och sakens ordning tycks vara lika jämn den

men så

är den inte längre det
2010-08-05

  firefire
intressant texter då de handlar om "min" sjö..som jag levt invid i så gott som hela mitt liv,hittills...
2010-08-04

  Anna*
Ja, usch! Såg en hjort som gjort detsamma i våras. Det är tragiskt.
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67