Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PMS

 

jag ska ha mens
och det känns

både psykiskt
och fysiskt

hormoner

det är allt
och lite tårar

av salt

PMS

ställer till det
trots att jag
aldrig vill det

toppstyrd

av något
annat

än bara en man

för en gångs skull...

PMS

du ger mig
paus

ger mig känslan av
att vilja
lägga mig ner

och bara dö
en gång i

varje månad...

PMS

tack vare dig
blir jag påmind

om hur det är
att vara hormonstinn
en kvinna

i mina
bästa år...

PMS

vi känner varandra lite
allt för väl

PMS

det är väl dags

att bryta kontakten snart
det vore väl ändå

underbart...

 

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 205 gånger
Publicerad 2010-08-06 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo