Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

undervärld

 

så känsligt
kall
i din beröring
så lätt
försiktigt stryker
du bort mitt hår
innan du dödar
mig med nya
ord

bara du vet
att jag förstår

men tyst markerar du
mina läppar
och dyrkar

nära döden
på nära håll

håller andan
för att inte väcka

demonerna

men de lever redan där
inom

 

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-09 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo