Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbedjan/mänsklig ömhet

 

Låt kärleken regna ned

Ty världen lider av törst

 

Låt solen skina klart

på dem som befinner sig i mörker

 

Låt vinden smekande svalka

alla matta själar

 

Få ögon lysa klart

för dem med svåra kval




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-10 10:14



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Mycket bra
2012-06-30

    R Peiper VIP
Vacker poesi!
2010-08-14

  aol
oj så din stora poesi trängde in i min själ,
så underbart sant vackert
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP