Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bruten

 

jag har älskat dig
förlamad
i ett hjärta
som krampar

jag har älskat dig
mer
än som en vuxen
bör

jag har älskat dig
naivt
med en önskan

jag önskade dig
och ett enklare
liv

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-12 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo